شما حتما این تجربه را داشته اید که یک اپلیکیشن رایگان یا یک بازی رایگان را در موبایل خود نصب می کنید و گاهی در حال استفاده از آن ابزار یا بازی، تبلیغاتی به شما نمایش داده می شود.

این موضوع برای اکثر کاربران قابل توجیه است. شرکتی که یک بازی رایگان تولید کرده یا یک ابزار سودمند طراحی کرده و آن را رایگان در اختیار ما گذاشته، برای پوشش هزینه های خود، از نمایش تبلیغات به کاربران، کسب درآمد می کند.

البته اکثر این اپلیکیشن ها امکانی دارند که اگر نوع دسترسی خود را از حالت رایگان به حالت ویژه ارتقاء دهیم، دیگر تبلیغاتی به ما نمایش نخواهند داد. این هم کاملا قابل توجیه و منطقی است.

حال شاید سوالی که پیش می آید این باشد که این شرکت های تولید کننده بازی و اپلیکیشن، از کجا به تبلیغ دهندگان دسترسی دارند که تبلیغات آنها را نمایش دهند.

خوب موضوع این است که آنها مستقیما به تبلیغ دهندگان دسترسی ندارند بلکه از طریق شرکت های مدیا مثل گوگل و فیسبوک که دارای تعداد بسیار زیادی عضو هستند که در حال تبلیغ در آن رسانه ها می باشند و با جا گذاری کدهای نمایش تبلیغ آنها در وب سایت یا اپلیکیشن های خود، این کار را انجام می دهند.

مثلا تولید کنندگان، در اپلیکیشن خود کدی را که فیسبوک در اختیارشان قرارداده جاسازی می کنند و آن کد بقیه امور را مدیریت می کند و در پایان هر ماه هم سهم هر تبلیغ دهنده را خواهد پرداخت.

حال نکته این است که فیسبوک تا همین چند روز پیش فقط این تبلیغات را به کاربرانی نمایش می داد که دارای حساب کاربری فیسبوک بوده اند. یعنی اگر مثلا شما در حال انجام یک بازی باشید ولی حساب فیسبوک نداشته باشید، آن بازی قادر به نمایش تبلیغات فیسبوک به شما نخواهد بود.

دلیل این امر این است که فیسبوک تمام تلاش خود را می کند که تبلیغات کاملا هدفمند به مخاطبین نمایش دهد و اگر کسی در فیسبوک حساب کاربری نداشته باشد، فیسبوک نمی تواند تشخیص دهد چه نوع تبلیغاتی برای این شخص می تواند جذاب باشد.

حال فیسبوک اعلام کرده که با همکاری با سایر شرکت های ثالث، این توانایی را دارد که حتی اگر یک فرد در فیسبوک دارای حساب کاربری نباشد، با جمع آوری اطلاعات از منابع دیگر، بتواند تبلیغات هدفمند برای این مخاطب را تشخیص دهد.

لذا از این پس، حتی اگر شما در فیسبوک حساب کاربری نداشته باشید، هنوز فیسبوک تبلیغات هدفمند خود را به شما نمایش خواهد داد.

پس دو اتفاق رخ خواهد داد:
1.تولید کنندگان اپلیکیشن ها از این پس قادر به نمایش تبلیغات به طیف وسیع تری از مخاطبین خواهند بود و این یعنی درآمد بیشتر برای آنها.

2.تبلیغ دهندگان در فیسبوک قادر خواهند بود تا پیام خود را به طیف وسیع تری از مخاطبین نمایش دهند.

معتقدم این حرکت، تاثیر بسیار چشمگیری در صنعت تبلیغات آنلاین خواهد گذاشت و مخاطبین بیشتری را به سمت برندها جلب خواهد کرد.

امیدوارم شما هم در استراتژی های بازاریابی دیجیتال خود، استفاده از تبلیغات در فیسبوک برای دسترسی به مخاطبین هدف خود را، فراموش نکرده باشید.

سوال های خود را در این صفحه از من بپرسید:
www.yekmentor.com